Високо кръвно и остри болки извадиха пенсионер от борда на "Пазари"

Мисия Варна

04-07-2012, 16:42

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Росица Колева

Всичко от Автора

Бивш съветник от "Нашия град" влезе в борда на директорите на Спортна зала

Високо кръвно и остри болки станали причина за напускането на Ангел Демиев от борда на директорите на общинска фирма "Пазари".

Това стана ясно на днешната сесия. Председателят на местния парламент Николай Апостолов изчете мотивите за подаването на оставката на Демиев, който отдавна е в пенсионна възраст. Оставката била депозирана още през май, заради здравословното състояние на вече бившият бордовак. 

Мястото му зае Николай Лалев Дочев, който беше на 26-то място в листата за общински съветници на ГЕРБ на последните местни избори. "Дочев е млад човек, айти специалист, семеен с две деца", поясни Апостолов. Младостта на Дочев била плюс, защото нямало да има здравословни проблеми като възрастния Демиев. Преди съветниците да гласуват назначението на новия член на борда на "Пазари", Ивайло Бояджиев от "Промяна за Варна", попита Дочев страда ли от хипертония, което предизвика смях сред колегите му.

Бившият съветник от "Нашия град" по време на предишния мандат Драгомир Дончев влезе в Съвета на директорите на Двореца на културата и спорта.  Дончев отива на мястото на адвокат Борислав Люцканов, който наскоро почина.