Децата на известните умират да споделят във Фейсбук

Варна Лайф

29-02-2012, 12:07

Снимка:

Фейсбук

Автор:

РОСИЦА ПЕНКОВА

Всичко от Автора

Дисбалансът е най-голям в семейството на кмета Кирил Йорданов. Той отдавна си е спечелил славата на политик, който държи личният му живот да остане далеч от хорските очи и уши

Синовете и дъщерите на известните варненци са доста „бъбриви“ в  социалните мрежи, показа проверка на ВарнаУтре.бг.

Нещо повече - колкото по-дискретни за личния си живот са родителите им, толкова по-щедри на снимки и споделяния са отрочетата.

Дисбалансът безспорно е най-голям в семейството на кмета Кирил Йорданов. Той отдавна си е спечелил славата на политик, който държи личният му живот да остане далеч от хорските очи и уши. Дискретна е и съпругата му Елена, която никога не дава интервюта и е свела появата си на обществени събития до минимум. Дъщерите й обаче са на другия полюс. Едната от тях – Дарина, щедро е предоставила на всички абонати на Фейсбук пълна картина на живота на кметското семейство. Снимки от България, Швейцария и Дубай разказват за ежедневието на Дарина и сестра й Виолета.

Не липсват снимки и на кметския син Петър, който също има профил в социалната мрежа. От него научаваме, че малкият учи в John F. Kennedy International School. От снимките ясно се вижда, че някогашният първолак от СОУ „Климент Охридски“ много е пораснал и е станал истински чаровник. Другата му кака – Виолета, е доста по-дискретна. Нейният профил е заключен за непознати. Достъпна е само информацията, че учи в Brillantmont International School, и куп семейни снимки.

Сестра й Дарина е написала, че живее във Варна и е генерален мениджър на основания от майка й  Beauty Institute and Preventive Medicine. Брюнетката не крие славата си на купонджийка и е напълнила мрежата със свои снимки.

Сред тях дори е кадър с Румънеца от известния дует. На нея Дарина е с булчинска рокля, а певецът явно играе ролята на младоженец. В коментарите под снимката и двамата отричат да са се бракували.

Далеч по-дискретни са децата на аптекарския бос Веселин Марешки, който беше конкурент на Йорданов на последните кметски избори. Залкючен профил във ФБ има 20-годишният син и съименник на бизнесмена Веселин Веселинов Марешки.

Той е студент в  The European Business School of London. Училището е част от конгломерат от частни висши учебни заведения, който се намира в една от най-скъпарските части на Лондон – „Риджънтс парк“ в северната част на града.

Марешки-син беше водач на листата на баща си за Общинския съвет. Въпреки това не се появи нито веднъж по време на кампанията, а след вота веднага се оттегли от местния парламент. Сестра му, която е ученичка във варненска гимназия, също има профил във Фейсбук, но под друго име. Единствената семейна снимка в него е на красивата тийнейджърка с майка й.

Сравнително инкогнито в мрежата е и синът на друг известен варненски бизнесмен, за кратко изкушил се от политиката. Боян Красимиров Узунов дори не е сложил своя снимка на профила си във ФБ, но пък е написал, че работи в Play ground в Mall Varna.

Синът на депутата и шеф на ГЕРБ във Варна Павел Димитров – Радослав, също е бил изкушен за кратко от социалната мрежа. В отдавна зарязания си профил е заредил снимки от семейни тържества, но наскоро е махнал профилната си снимка и е прекръстил профила си на името на бивше комунистическо величие явно показвайки нежеланието си да споделя с хората личния си живот.

Щедър на семейни снимки в мрежата е и синът на баскетболната легенда Симеон Варчев.

Бисер Варчев с гордост позира със сина си по въздух, суша и море.

Още няколко известни татковци използват мрежата да се похвалят с красивите си наследници. Сред тях са актьорът Симеон Лютаков, който нашумя напоследък с ролята си в сериала „Седем часа разлика“

и рекламният бос Красен Кралев, който има цяла галерия на чаровната Криста на профила си.