„А” и „Б” окръжна група стартират с по 10 отбора

Спорт

14-09-2011, 07:50

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

В А регионална футболна група ще се включат отборите на Тополи 2010, Вихър (Вълчи дол), Провадия, Черноморец (Чернево), Феникси (Варна), Устрем (Караманите), Камчиец (Дългопол), Аврен, Агромел (Момчилово) и Тръстиково.

Варненската А окръжна футболна група стартира шампионата на 18 септември (неделя) с 10 отбора. Това каза секретарят на Зоналния съвет на БФС - Варна, Петър Петров.

В нея ще се включат отборите на „Тополи 2010", „Вихър" (Вълчи дол), „Провадия", „Черноморец" (Чернево), „Феникси" (Варна), „Устрем" (Караманите), „Камчиец" (Дългопол), „Аврен", „Агромел" (Момчилово) и Тръстиково.

С напълно обновени състави са три от представителите в групата - Тополи, Провадия и Агромел, които според запознати ще са най-големите претенденти за първото място.

Най-ниската варненска футболна група - Б окръжна, също ще започне с 10 тима. Интересното е, че миналогодишният първенец „Балкан" (Ченге) се отказа от участие в първенството, тъй като изпадна във финансов колапс и няма да има представител в регионалните групи.