Децата на Тодор Марев на финал в турнира „Петър Боянов”

Спорт

05-09-2011, 18:37

Снимка:

chernomorepfc.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

След изиграването на последните срещи във възрастовите групи – 1996 и 1997 г., стана ясно, че зрителите ще станат свиделите на двете най-големи дербита в България - Ботев (Пд) - Локо (Пд) и Левски - ЦСКА

Шестото издание на детския футболен турнир „Петър Боянов” вече е към своя край. Въпреки това температурата на терена ще се покачи неимоверно в последния ден от надпреварата.

След изиграването на последните срещи във възрастовите групи – 1996 и 1997 г., стана ясно, че зрителите ще станат свиделите на двете най-големи дербита в България. 
При родените 2000 г. децата от академията на Черно море играят финал със Славия утре. Възпитаниците на Тодор Марев останаха единствени представители от школата на „моряците” и ще направят всичко възможно за да вземат купата в своя набор.
При 1996 г. в спор за първото място един срещу друг ще излязат Ботев (Пл) и Локомотив (Пл). Двубоят е утре, от 9:30 часа. Час и половина по-късно – от 11 ч., родените 1997 г. ще заформят истинско Вечно дерби, след като на терена ще спорят отборите на Левски и ЦСКА. В 12:30 ч. е награждаването на победителите и закриването на турнира.