Валентин Станчев: Славия сме ги били и във Варна, и в София

Спорт

18-07-2011, 17:33

Снимка:

АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Никога не е бил водещ резултатът, важно е футболистите да спазват тактическите схеми на игра, а резултатите ще дойдат от само себе си, каза Вальо Станчев.

Наставникът на юношите на Черно море, които ще се състезават в Елитната юношеска група до 19 г., Валентин Станчев, сподели, че ръководството на „моряците" е осигурило всичко необходимо за подготовка и възстановяване на футболистите.

„Предоставени са ни всички необходими условия за футбол. Целите ни са същите както до сега - да моделираме характер на победители. Никога не е бил водещ резултатът, важно е футболистите да спазват тактическите схеми на игра, а резултатите ще дойдат от само себе си", смята Вальо Станчев.

Той допълни още, че Черно море разполага с едни от най-добрите кадри в България. „Провеждаме изпитни тестове на всеки 6 месеца, които показват, че всички в отбора работят здраво и резултатите са все по-добри. Разполагаме с най-добрите вратари за възрастта си - Киречев и Китанов, и смятам, че и тази година ще сме основен фактор в първенството. Започваме на 8 август с гостуване на Славия, но това не ни притеснява. Тях сме ги били и тука, и там, но не бива да се самозалъгваме, срещу всеки противник излизаме пределно концентрирани", каза още наставникът на юношите на Черно море.