Най-чаровните деца на Варна в неделя се състезават в конкурса "Мини Мис и Мини Мистър"

Мисия Варна

24-08-2010, 12:43

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Палавото шоу е за мини госпожици и мини господа от 3 до 12 години,които се чувстват по-добре на сцената,отколкото в публиката.

Мол Варна ще е домакин на единствения лицензиран конкурс "Мини Мис и Мини Мистър", който ще се проведе на 29-ти август (неделя) от 17.00 часа, на етаж 3 в търговския център.

Няма кастинги, дресировки и "строй се, преброй се" - има забавлявка и награждавка, обещават организаторите.

Възрастовите групи са две - детскоградинска от 3 до 6 г. и каки и батковци от 1-ви до 6-ти клас.

В палавото шоу, запазена марка на актрисата Илиана Балийска, могат да участват деца на възраст от 3 до 12 години, които ще демонстрират таланти за приза "Мини Мис и Мини Мистър" Варна 2010.

Престижният конкурс за чар, манекенски, артиситични и музикални таланти, е полуфинал на XII-тия фестивал "Детето на морето", а медалистите отиват на финала в Националния телевизионен конкурс "Мини Мис и Мини Мистър" - есен в Националния Дворец на Децата – София.

Определено "надталантчването" е решаващо за избора на призьорите като изявата може да бъде творческа, спортна, но атрактивна - стихове, песни, смешки; народни, модерни, или спортни танци; балет; бойни изкуства; фокуси...или нещо, което би изненадало и екипа на "палавото шоу"!

Освен надфръцкване за момиченцата и мини канадска борба за "мъжагите", ще има танци на авторските песни от албумите "Мини Мис и Мини Мистър" и "Сладурите на Зодиака".

Много награди и специални изненади са осигурени от търговските обекти в Мол Варна за победителите и участниците в шоуто.

Записване – два часа преди началото на конкурса, или на фен страницата "Мини Мис и Мини Мистър" във Фейсбук.

Не се харчете за тоалети, а разчитайте на чара и спонтанността на вашите деца!